25 березня 2017 року о 20:30 за місцевим часом пройде Година Землі.

В цей час на всій планеті люди вимкнуть світло на одну годину. Планується, що у великих містах будуть відключені системи освітлення від державних і адміністративних будівель, а також культурні та розважальні центри.

У Facebook Христина Юшкевич повідомила, що в цьому році кожен українець може долучитися до весняної лісокультурної кампанії та багатьох інших акцій по висадці дерев.

"Дуже рада, що всеукраїнська акція Держлісагентства «Майбутнє лісу в твоїх руках» впевнено крокує по всій території України і охоплює все більше українців. Хто ще не посадив своє дерево в лісі - час ще є! Давайте разом зробимо Україну зеленішою", - написала Юшкевич .

[[{"fid":"179027","view_mode":"default","fields":{"format":"default","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false},"type":"media","field_deltas":{"1":{"format":"default","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false},"2":{"format":"default","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false}},"attributes":{"height":"576","width":"493","class":"media-element file-default","data-delta":"2"}}]]

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Варто відзначити, що за даними WWF, в ній беруть участь 2 мільярди людей з більш ніж 175 країн.

Головна тема цьогорічного заходу - Змінюй себе, а не планету!. Таким чином, організатори акції намагаються показати, що людина відповідальна за природу.

Раніше "Знай.ua" повідомляв, що дослідники попередили, що якщо викиди вуглекислого газу залишаться на колишньому рівні, то шанси утримати показник зростання середньорічної температури в 1,5 градуса за Цельсієм будуть просто не можливі.

Іншими словами, температура на Землі протягом наступних шести років буде зростати в 20 разів швидше.