Україна багата на гарні місця, пам'ятки архітектури, заповідники і цікаві місця, які викликають захоплення у туристів. В Україні є безліч різноманітних місць, де можна подивитися на красиві місця природи, спробувати специфічні і екстремальні розваги, зануритися у містичну атмосферу.

Багато мандрівники ставлять акцент на пізнанні інших країн, міст. В Україні можна отримати не менше задоволення, ніж від закордонних поїздок і побачити те, чого немає в інших країнах.

Візьмемо, наприклад, заповідник Асканія-Нова. Це найстаріший степовий заповідник в світі, де досі живе безліч красивих і різноманітних тварин. На території заповідника утримуються дикі копитні з різних континентів, що постійно мешкають бізони, сайгаки, лань європейська, коні Пржевальського, , осли, благородні олені, плямисті олені, зебри, муфлони, двогорбі верблюди. Влітку випускають ватусі, антилоп канна, кафрских буйволів, гну, туркменські кулани. В осінній період можна побачити качок, журавлів, сірих гусей, різноманітних птахів.
Заповідник вважається одним із семи чудес України, а в 2009 році Асканія-Нова представляв Україну на Всесвітньому конкурсі «Сім нових чудес природи».

[[{"fid":"177737","view_mode":"default","fields":{"format":"default","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false},"type":"media","field_deltas":{"5":{"format":"default","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false},"6":{"format":"default","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false}},"attributes":{"height":"1275","width":"1920","class":"media-element file-default","data-delta":"6"}}]]

Відвідавши гори Горгани можна відчути себе повноцінним любителем екстремального виду спорту. Кожен мандрівник може стати першовідкривачем чудового огляду з висоти пташиного польоту. Справжні любителі екстриму при першій можливості відправляються в гори Горгани. Дивовижні місця, чиста природа піднімає настрій і призводить душевний стан спокій. Сходження на одну з найвищих точок можна медитувати, подумати про своє або зануритися в романтичну атмосферу з коханою людиною.
Краще всього, перший похід здійснити разом з туристичною групою, так як можна заблукати.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

[[{"fid":"177736","view_mode":"default","fields":{"format":"default","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false},"type":"media","field_deltas":{"3":{"format":"default","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false},"4":{"format":"default","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false}},"attributes":{"height":"601","width":"1300","class":"media-element file-default","data-delta":"3"}}]]

Печери Поділля відомі тим, що ніде в світі немає таких унікальних гіпсових печер. Вони знаходяться у Тернопільській області. Дивно те, що печер вже багато років, а вони досі зберігають свій колишній вигляд. Не всі туристи ризикують спускатися в печери, тільки дуже сміливі і навчені люди здатним заглибитися в таємничий світ підземелля. Поряд з печерами можна побачити красиві озера і дивовижну природу.

[[{"fid":"177734","view_mode":"default","fields":{"format":"default","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false},"type":"media","field_deltas":{"1":{"format":"default","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false},"2":{"format":"default","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false}},"attributes":{"height":"394","width":"800","class":"media-element file-default","data-delta":"2"}}]]

Ці місця називають надихаючими і це не дивно, так як не завжди є можливість побачити старі, красиві і особливі місця світу, але на території України.

Раніше, портал "Знай.ua", розповів про те, щоб потрапити в Буцького каньйон не обов'язково самостійно вирушати в подорож, існують безліч організацій, які набирають групи людей, щоб подивитися дивовижні місця Буцького каньйону. Самостійні мандрівники планують поїздку на кілька днів, прихопивши з собою необхідний запас їжі, намети і віддалившись від міської суєти, відпочивають серед галасливої ​​річки і гір.