Найпопулярніший BitTorrent-клієнт uTorrent представить браузерну версію у новому оновленні. Таким чином, завантажувати файли та переглядати відео можна буде без додаткових програм.

За інформацією TorrentFreak, про оновлення розповів засновник uTorrent Брем Коен. За його словами, браузерна версія зробить користування сервісом більш зручним та відкриє нові функції.

"Ми знаємо, що багато людей користуються uTorrent та люблять його. Сподіваюсь, їм сподобаються нововведення", - заявив Коен.

Зазначимо, що перша версія uTorrent з'явилась у 2005 році. Кожен torrent-клієнт, отримуючи частини файлів, в той же час віддає їх іншим клієнтам, що знижує навантаження і залежність від кожного клієнта-джерела.

Сьогодні uTorrent користуються близько 150 млн людей на місяць.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.ua", компанія Elago розробила зарядний пристрій M4 Stand, який перетворює iPhone на старий комп'ютер Macintosh.