Нападаючий Баварії Роберт Левандовскі зможе взяти участь у другому матчі чвертьфіналу Ліги чемпіонів проти мадридського Реала. Про це повідомляють німецькі ЗМІ.

"Я все ще трохи відчуваю біль. З цієї причини я не зміг зіграти в першому матчі. Я пропущу гру проти Байєра в чемпіонаті, але на матч в Мадриді я повернуся", - наводить слова Левандовскі Sportal.de.

Нагадаємо, що перед першою грою з Реалом поляк отримав травму плеча в матчі чемпіонату Німеччини проти дортмундської Боруссії (4:1) і пропустив домашній матч з мадридською командою (1:2).

У поточному сезоні на рахунку Левандовскі 26 голів в 28 матчах Бундесліги, а також 7 голів у Лізі чемпіонів.

Поєдинок у відповідь 1/4 фіналу Ліги чемпіонів Реал - Баварія відбудеться у вівторок, 18 квітня, на Сантьяго Бернабеу.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Дивіться також найкращі голи у виконанні Роберта Левандовскі:

Раніше інформаційний портал Знай.ua повідомляв, що Кріштіану Роналду став першим футболістом в історії, який забив 100 голів у єврокубках.