З 5-го по 14 травня у Мадриді пройде другий ґрунтовий Мастерс сезону Mutua Madrid Open, який має призовий фонд трохи більш ніж 5,7 мільйонів євро. На цьому турнірі очікується повернення першої ракетки України Олександра Долгополова, який почне змагання з кваліфікації.

Крім нашого найкращого тенісиста, у кваліфікації також виступлять Борна Чоріч, Ніколас Альмагро, Андреас Сеппі, Деніс Істомін, Томас Беллуччі та інші, повідомляє офіційний сайт турніру.

Таким чином, Долгополов вийде на корт вперше з кінця березня, коли він під час матчу першого раунду турніру в Майамі знявся з розіграшу через травму ноги.

За час відновлення від травми спортсмен був змушений пропустити матч збірної України у матчі Кубка Девіса проти Португалії. Також українець вирішив не брати участь у першому ґрунтовому Мастерсі сезону, який вже стартував в Монте-Карло.

Як раніше повідомляв інформаційний портал Знай.ua, тенісний матч перервала пара, яка голосно кохалася в сусідньому будинку.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Фото Getty Images