У п'ятницу, 24 марта, в Загребі на стадіоні Максимір відбудеться матч 5-го туру групового етапу відбіркового циклу ЧС-2018 Хорватія - Україна. Початок - о 21:45.

Напередодні форвард італійського Ювентуса і збірної Хорватії Марко Пьяца, який відновився після травми і з нетерпінням чекає на майбутній бій, висловив неприхований оптимізм з приводу долі протистояння, повідомляють хорватські ЗМІ.

- Дуже щасливий, що повернувся в команду, і думаю, що підтримка наших вболівальників дасть нам додаткові сили. У нас є багато хороших гравців, які можуть все на футбольному полі. Україна - сильна збірна і нам буде важко, але не думаю, що у нас будуть якісь проблеми з цим суперником. Не хочу нікого виділяти в українців, ми повинні зосередитися на своїй грі, - сказав Пьяца.

Нагадаємо, раніше портал Знай.ua повідомляв історію протистояння Хорватія - Україна.

Фото Getty Images

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку
Показати ще