Ведуча ICTV Вікторія Сеник висвітлювала у прямому ефірі історію про матір, яка вбила новонароджену дитину, та звернула увагу на ініціативу депутатів заборонити аборти в Україні.

Сеник зазначила, що матері йдуть на подібні дії не через свою жорстокість, а через безгрошів'я, і таких випадків, на її думку, ставатиме усе більше. Ведуча закликала депутатів зайнятись вихованням та соціальним захистом, замість заборон.

"Наприклад, було б добре посилити відповідальність чоловіків, які не платять аліменти. Але замість цього наші нардепи лізуть своїми липкими руками не тільки в кишені українців, але навіть в жіночі труси", - зі сльозами заявила Сеник.

Зазначимо, що днями раніше народний депутат від БПП Дмитро Голубов виступив із пропозицією заборонити переривання вагітності на законодавчому рівні.

Популярні новини зараз
Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.ua", у місті Дубно на Рівненщині застрелили адвоката Віту Шаблій, яка очолювала місцевий Євромайдан.