1 квітня ввечері у місті Дубно Рівненської області сталася стрілянина, внаслідок якої загинула 43-річна адвокатка Віта Шаблій.

За інформацією місцевих ЗМІ, поранення отримав її чоловік В'ячеслав Чайка, який у 2014 році нетривалий час очолював УМВС у Рівненській області та претендував на посаду голови Національної поліції. Наразі він перебуває у лікарні.

Зазначається, що на вулиці Жуковського, де й сталася стрілянина, працює слідчо-оперативна група та встановлює усі обставини. Хто саме вбив Віту Шаблій, наразі невідомо.

Вбита адвокатка була кандидатом на посаду мера Дубно на попередніх виборах. Під час Революції гідності Шаблій очолювала місцевий Майдан.

Як повідомляв портал "Знай.ua", українські правоохоронці знайшли на лінії розмежування заборонену Мінськими домовленостями зброю бойовиків.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще