Роман Насіров поскаржився на співробітників Національного антикорупційного бюро: вони не повернули йому більшу частину речей.

Про це відсторонений глава Державної фіскальної служби написав у Facebook.

"Після декількох наполягань захисників нас прийняли, повернули маленьку частину з багатьох незаконно вилучених речей", – написав Насіров.

Він відвідав НАБУ 28 березня. За словами відстороненого глави, його захисник подав довідки з Міграційної служби щодо документів, які подані. Він наполіг, щоб НАБУ і Спеціальна антикорупційна прокуратура швидше завершили справу.

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", НАБУ вручило Насірову підозру щодо "газової справи Онищенка" 2 березня. Він тут же зліг з інфарктом. Через п'ять днів суд обрав йому міру покарання - утримання під вартою на два місяці з можливістю внесення застави. 16 березня його дружина і зять 100 млн гривень, і він вийшов на свободу.

Популярні новини зараз
Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Кого не мобілізують до армії: перелік професій Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще