Відсторонений з посади голови Державної фіскальної служби Роман Насіров, отримав нову роботу.

Про це пише Politeka.

Зокрема, 17 квітня, Насіров став новим президентом Федерації дзюдо України.

У київському готелі "Національний" пройшла звітно-виборна Конференція ФДУ, в ході якої за кандидатуру Насірова в якості нового президента проголосували 22 з 23 делегатів конференції.

Нагадаємо, Насірова звинувачують у причетності до газової схеми нардепа Олександра Онищенка та нанесенню збитків державі на 2 млрд гривень.

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Насірова заарештували, проте дружина внесла за нього 100 млн застави, після чого він вийшов на свободу.

Як повідомляв інформаційний портал "Знай.ua" раніше, коли Насірову вручили підозру, у нього нібито стався інфаркт міокарда.

У лікарні "Феофанії" цей діагноз підтвердили. Це, як передбачалося, мало запобігти арешту Насірова. Однак підозрюваного доставили у суд, а комісія МОЗ спростувала поставлений діагноз.

Після цього Державне управління справами замовило експертизу німецьким фахівцям і повідомило, що медики Університетського кардіологічного центру Фрайбург підтвердили правильність діагнозу Насірова. Проте пізніше лікарі цього центру заявили, що не тільки не підтверджували Насірову діагноз, але навіть особисто ніколи його не оглядали.