Лікарі Університетського кардіологічного центру Фрайбурга не тільки не підтверджували Насірову діагнозу, поставленого медиками з "Феофанії", а навіть ніколи особисто його не оглядали.

Такою була відповідь співробітників фрайбурзького "Центру серця" на запит видання DW.

Згодом з’ясувалося, що з "Феофанії" до Німеччини відправили засекречену інформацію по історії хвороби одного з пацієнтів і попросили підтвердити обґрунтованість обраного методу лікування. Медики кардіоцентру підкреслили, що не знають, чи йдеться в історії хвороби про дані Насірова.

В депутатській здравниці коментувати цю ситуацію відмовилися, заявивши, що лікарі, які відповідають за справу, зайняті.

Як відомо, серце прихопило екс-главу ДФС у той момент, коли детективи НАБУ прийшли оголошувати йому підозру про мільярдні зловживання. Передбачалося, що "інфаркт міокарда", який діагностували у чиновника у "Феофанії", мав завадити його арешту. Тим не менше, підозрюваного доправили до суду, а комісія МОЗ, ініційована НАБУ, спростувала поставлений діагноз.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

У свою чергу Державне управління справами замовило експертизу німецьким фахівцям і згодом повідомило, що лікарі Університетського кардіологічного центру Фрайбурга підтвердили правильність діагнозу Насірова.

Як писав інформаційний портал "Знай.ua", нещодавно Насіров поскаржився на НАБУ. Мовляв, вони не повернули йому більшість з вилучених речей.