У ніч на 23 березня у місті Балаклія Харківської області сталася пожежа на складі Збройних сил України, що стало причиною чисельних вибухів боєприпасів.

У силових структурах основною версією назвали диверсію. На YouTube-каналі "Національного корпусу" показали відео з безпілотника, на якому можна побачити десятки зруйнованих будівель у місті.

Зазначимо, що станом на сьогоднішній ранок у Балаклії все ще спостерігаються поодинокі вибухи. У місті працюють рятувальники - вони ліквідували 19 пожеж, 4 з яких 24 березня. Усього вилучили 201 вибухонебезпечний предмет.

Як повідомляв портал "Знай.ua", заступник міністра оборони України Ігор Павловський заявив, що у Балаклії немає підземних складів з боєприпасами.

Популярні новини зараз
У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників
Показати ще