Агентство США з міжнародного розвитку (USAID) зупинило співпрацю з Національним агентством з питань запобігання корупції.

Про це на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook повідомив заступник міністра юстиції Руслан Рябошапка.

На його думку, причиною такого рішення могли стати скандальні правки до декларування, які зобов’язують членів антикорупційних громадських організацій подавати електронні декларації.

За інформацією "Економічної правди", 27 березня президент України Петро Порошенко підписав зміни до закону "Про протидію корупції. Такий крок він пояснив необхідністю врахування інтересів військовослужбовців.

У свою чергу представники Великої Британії, США, Канади та офіційний Брюссель висловили свій протест у зв’язку з внесенням змін.

Популярні новини зараз
За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення
Показати ще

Як відомо, USAID, що працює в Україні з 1992 року, надає допомогу в економічному розвитку, демократії та управління, охороні здоров'я, соціальних ініціативах.

Раніше інформаційний портал "Знай.ua" писав, що міжнародні аудитори з компанії "Price Waterhouse Coopers" перевірили "ПриватБанк" й озвучили невтішні результати.