Танковий взвод з 14-ї окремої механізованої бригади Сухопутних військ ЗС України під командуванням капітана Романа Багаєва представить Україну на змаганнях з танкового біатлону армій країн НАТО The Strong Europe Tank Challenge, що пройде на німецькому полігоні Графенвір.

Про це повідомила прес-служба Міністерства оборони.

Змагання триватимуть з 7 по 12 травня. Підрозділ Багаєва не випадково вибрали представляти нашу державу, єдину на турнірі, яка не є членом НАТО, оскільки саме його хлопці перемогли час всеармійських змагань серед танкових взводів, виборовши звання кращих.

Наші танкісти боротимуться за перемогу на танках типу Т-64БВ, модернізованих харків’янами. Вони вже провели на на одному з українських військових полігонів обкатування цих бойових машин та бойове злагодження у складі взводів та рот.

Крім України, в міжнародних змаганнях бронетанкових підрозділів армій країн-членів НАТО братимуть участь танкові взводи армій США, Німеччини, Австрії, Франції та Польщі.

Популярні новини зараз
Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Українці нарешті побачили Poch Tavria XL, яку збирали для Франції: навіть у таких журналах немає
Показати ще

Як писав інформаційний портал "Знай.ua", начальник Генштабу Віктор Муженко показав, на що здатні вітчизняні танкісти.