В сучасному світі можна спробувати різні страви з усього світу не виїжджаючи з країни. Різні види ресторанів з кухнею різних країн можна зустріти на кожному розі. Але в тому випадку, якщо ви вирішили подорожувати в певну країну, варто знати які страви корисні і які продукти можуть сприятливо вплинути на організм.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяУ Сінгапурі та Японії вважається, на думку експертів, найбільш здорова їжа. У цих країнах практично неможливо зустріти повних людей. У цих країнах люди звикли харчуватися помірно і саме в цих країнах дуже багато вживають морепродуктів і овочів.
Жителі цих країн п'ють багато зеленого чаю. Як відомо саме цей напій вважається антиоксидантом, який покращує обмін речовин.
Кухню Піднебесної можна по праву назвати самою корисною у всьому світі. Китайська кухня славиться великою кількістю овочів і фруктів. Найкорисніші речовини китайці отримують з бобових продуктів, які вони так люблять вживати. Китайці люблять рідкі страви, що допомагають їм зберігати водний баланс організму.
Плюс китайської кухні в тому, що практично кожне блюдо піддається тепловій обробці і швидкого смаження, при якій більшість корисний властивостей зберігається в продукті
Якщо брати європейську кухню, то найкориснішою можна вважати французьку. У Франції можна знайти на прилавках достаток випічки і круасанів, але це не заважає французам і туристам харчуватися правильно. У франції готують дуже багато страв з морепродуктів: устриці, тріска, креветки, палтус та інші види.
Французи часто запікають страви без олії, що дозволяє зберегти звичну вагу тіла. На думку дієтологів, безсумнівним плюсом вважається французьке вино, яке сприятливо впливає на організм і знижує рівень холестерину.
Якщо розглядати українську кухню, то вона сповнена різновидом жирної і смаженої їжі. Ми звикли вживати великі порції і багато випічки борошняних виробів. Щоб українцям зберегти своє здоров'я, необхідно зменшити обсяг порції і слідом знизити споживання жирної та смаженої їжі.
Раніше, портал "Знай.ua", розповів про те, що морська риба здатна викликати алергію. Морепродукти містять величезну кількість білка.