Розігруючий Оклахома-Сіті Расселл Вестбрук став найрезультативнішим гравцем першої частини сезону, набираючи в середньому за матч по 31,6 очка. Уестбрук випередив за цим показником Джеймса Хардена з Х'юстона і Айзею Томаса з Бостона, які розташувалися на другому і третьому місці відповідно.

Найкращим за кількістю підбирань, зроблених в середньому за матч, став бігмен Майамі Хассан Уайтсайд - 14,1 підбирання за гру. Андре Драммонд (Детройт) та Деандре Джордан (Кліпперс) також увійшли в трійку, показавши результат - 13,8.

Самим асистуючим гравцем Ліги став лідер Х'юстона Джеймс Харден. Його показник - 11,2 передачі в середньому за матч. Крім Хардена двозначний показник ассистів на своєму рахунку мають Джон Уолл (Вашингтон) - 10,7 і Расселл Вестбрук - 10,4.

Найбільше блок-шотів в середньому за матч в цьому сезоні робив центровий Юти Руді Гобер - 2,6, а перше місце по перехопленням поділили між собою відразу троє гравців - Дреймонд Грін (Голден Стейт), Кріс Пол (Кліпперс) і Джон Уолл.

Найкращий відсоток влучань у "регулярці" був у Деандре Джордана - 71,4%, який набагато випередив за цим показником інших баскетболістів. Хоча, варто відзначити, що більшість його очок були набрані після данків.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Зірка Голден Стейт Стеф Каррі в черговий раз в кар'єрі більше за інших баскетболістів НБА викидав триочкові - 324. Однак за відсотком влучань дальніх кидків він не увійшов навіть до п'ятірки найкращих. Тут лідером став Кайл Корвер з Клівленда - 45,1%.

Нагадаємо, інформаційний портал Знай.ua повідомляв, що в НБА стали відомі всі пари першого раунду плей-офф.

Фото: Getty Images