Лидерс Тандерс Расселл Вестбрук в матчі проти Денвера зробив свій 42-й тріпл-дабл у сезоні і побив рекорд за цим показником, який належав легендарному Оскару Робертсону. У матчі з Наггетс Вестбрук набрав 50 очок, 15 підбирань і 10 передач.

Попередній рекорд був встановлений в далекому сезоні-1 961/62 і протримався 55 років. На поточний момент Рассел займає четверте місце за загальною кількістю тріпл-даблів за кар'єру, маючи в активі 79 таких матчів. Вище нього розташовуються тільки Оскар Робертсон (181), Меджік Джонсон (138) і Джейсон Кідд (107).

Відзначимо, що в цьому сезоні Вестбрук вже повторив одне унікальне досягнення Робертсона - гарантував собі двозначні показники очок, підбирань і передач в середньому за гру за підсумками сезону.

Дивіться також найкращі моменти сезону у виконанні Рассела Вестбрука:

Раніше інформаційний портал Знай.ua повідомляв, що Клівленд розгубив перевагу в матчі з Атлантою, Фінікс впорався з Далласом.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Фото - Getty Images