Складні погодні умови, мокрий сніг та шквальні вітри наробили чимало лиха. Найбільше дісталося Харківщині і Дніпру, а також жителям Полтавської області, де через мокрий сніг на дорогах зафіксовано кілька аварій, у тому числі і з жертвами.

Дніпро через різке похолодання опинився у полоні стихії, пише Politeka з посиланням на мешканку міста Наталію Кобзар. На своїй сторінці у Facebook жінка опублікувала фото і зазначила, що негода паралізувала транспортне сполучення.

За її словами, найгірша ситуація за містом, де автомобілісти багато годин стоять і не можуть виїхати через погану дорогу.

З інформацією мешканки міста, траса Дніпро-Кривий Ріг стала в багатокілометровому заторі на тривалий час.

Популярні новини зараз
"Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

"Сотні машин, а керівники Облавтодору на важливій нараді. Я навіть не знаю, що і сказати. О 9 годині Облавтодор пообіцяв, що все буде добре. Дорогу навіть ніхто не намагається розчистити. Скоро закінчиться бензин в машинах", - повідомила користувачка.

Як писав інформаційний портал "Знай.ua", через негоду та мокру дорогу на Харківщині маршрутка зіткнулася з фурою. Загинули четверо людей.