У ніч на п'ятницю, 5 травня, у Дніпрі сталася моторошна аварія, у результаті якої є жертви.

Про це повідомили на сторінці спільноти "dtp.kiev.ua" у соціальній мережі facebook.

"Екстремальні нічні покатушки - улюблена розвага українських водіїв з середнім і високим достатком. Поки бідні насмерть б'ються у McDonald’s та ріжуться у нічних АТБ, середні показують свою індивідуальність, розкидаючи мізками на дорогах і показуючи свій внутрішній світ спецзагонам ДСНС", - підписав фото автор публікації.

На опублікованих кадрах видно, що у результаті автопригоди автомобіль перетворився на купу металу. Ніяких подробиць того, що сталося, на жаль, немає.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", у мережі з'явилися подробиці моторошної трагедії, яка сталася біля McDonald’s на столичній Оболоні. Як відомо, конфлікт між двома відвідувачами закладу закінчився смертю киянина.

Популярні новини зараз
Українці ломляться у ТЦК перед ухваленням нового закону про мобілізацію: але добровольцями "майже не пахне" З'ясовуватимуть після конфіскації: адвокат розповів, як "забиратимуть" авто на користь ЗСУ Гарчать та кусають оточуючих: серед підлітків шириться дивна субкультура Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще