Всесвітня боксерська рада (WBC) призначила проведення поєдинку між аргентинцем Хорхе Хейландом (28-4-2, 15 КО) і американцем Жермаллу Чарлі (25-0, 19 КО) за право визначення офіційного претендента на титул чемпіона світу в середній вазі Геннадія Головкіна ( 37-0, 33 КО). Про це повідомляє ESPN.

Чарлі є чемпіоном WBC в першій середній вазі, який він завоював у поєдинку з Джоном Джексоном. У аргентинця ще не було можливості поборотися за чемпіонський пояс.

Нагадаємо, раніше Геннадій Головкін (37-0, 33 КО) заявив, що зараз його головною метою є останній пояс своєї вагової категорії, яким володіє Біллі Джо Сандерс.

18 березня в Нью-Йорку (США) на арені Madison Square Garden Головкін переміг за очками американця Деніела Джейкобса, відстоявши всі належні йому титули.

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, названо дату наступного бою Головкіна.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Фото – Getty Images