В ході розслідування кримінальної виробництва стосовно вбивства екс-депутата Держдуми РФ Дениса Вороненкова поліція проводить обшуки і розшукові заходи. Сьогодні правоохоронці доповідатимуть Генпрокуратурі про результати роботи.

Про це на сьогоднішньому брифінгу в Києві розповів керівник Національної поліції України Сергій Князєв.

«Процесуальне керівництво, а також розслідування - за Генеральною прокуратурою (у справі про вбивство Вороненкова). Ми тільки виконуємо доручення, які нам дані, але дуже великий обсяг роботи зараз виконується в спільній слідчій групі з працівниками СБУ. Проводяться заходи як щодо розшуку, так і обшуку, і інші. Більше нічого сказати не можу », - сказав Князєв.

Князєв додав, що після наради в ГПУ, можливо, з’явиться нова інформація щодо розслідування вбивства, яку в Генпрокуратурі дозволять оприлюднити:

«О 21 годині будемо на нараді в ГПУ, прокуратурі міста Києва, будемо доповідати їм, тоді може вони щось нам дозволять вам сказати».

Популярні новини зараз
Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще

Як повідомляв сайт Знай.ua, 23 березня в центрі Києва вбили екс-депутата Держдуми Росії Дениса Вороненкова. В результаті перестрілки також були поранені охоронець Вороненкова і сам нападник, який пізніше помер від отриманих поранень.