НАБУ незабаром поповниться новим підрозділом детективів. Головним їх завданням буде розслідування фактів корупції в сфері охорони здоров'я.

Про це повідомив глава НАБУ Артем Ситник під час спільного брифінгу з в. о. міністра охорони здоров'я Уляною Супрун. Він розповів, що деталі роботи підрозділу вже обговорили з представниками профільного відомства.

"Зараз у нас на підході ще 50 детективів, які будуть призначені найближчим часом, і заплановано створення окремого підрозділу детективів, яке якраз буде спеціалізуватися на розслідуванні кримінальних проваджень про корупцію, яка стосується сфери охорони здоров'я", - розповів Ситник.

Він додав, що міністр охорони здоров'я тепер отримає надійного партнера в боротьбі з корупцією. У відповідь глава НАБУ розраховує на взаємну підтримку.

Нагадаємо, портал "Знай.ua" повідомляв, в Харкові комерційний директор житлової компанії попався на хабарі. Він хотів продати зупинку громадського транспорту.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще