У Миколаєві автоледі потрапила у "смердючу пастку". Авто потонуло в річці, що наповнилась нечистотами.

Подія сталась ввечері, 5 травня, - повідомляють місцеві ЗМІ.

Жінка на "Таврії-Славута" не впоралась з кермуванням та влетіла у водойму поблизу гаражного кооперативу "Металіст", що на вулиці Ольжича.

Їй на порятунок кинулись чоловіки, що стали свідками події. Рятівники упірнули до зловонного озера та допомогли потерпілій вибратись. Автівка так і залишилась у воді.

За інформацією ЗМІ, навколо проблемного озера вже місяць триває скандал. Каналізаційні стоки, що потрапляють до водойми не дають життя мешканцям на прилеглих вулицях.

Популярні новини зараз
Пенсії пропонують підняти на 60%: щоб більше не перебиватися копійками Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

Місцева мешканка Корабельного району Юлія навіть зверталась до райадміністрації та залишила заяву, щоб влада втрутилась у ситуацію.

"Вже близько місяця каналізаційні стоки наповнюють озеро між гаражами і будинком 1-а по вулиці Олега Ольжича (колишній вулиці Ленінградській), з відповідним смородом на весь прилеглий район. Ніхто "не бачить і не відчуває", а це все вже тече в річку. Сьогодні подзвонила в адміністрацію району. Там сказали, що прийняли моє усне заяву і направлять відповідь найближчим часом. І все. Хоча заяву я залишала не заради відповіді, а заради того, щоб вони оперативно відреагували", - розповіла жінка.

Проте поки що людей годують одними лише обіцянками.

Як повідомляв раніше інформаційний портал "Знай.ua", Lanos зніс відразу три гаражі в Києві.