Українські спецслужби підтвердили заборону в'їзду російському блогеру і дизайнеру Артемію Лебедєву в Україні. У мережу потрапило фото відповідного документа Служби безпеки України.

Лебедєв вже встиг прокоментувати інформацію СБУ. І зробив він це у своєму стилі - російський дизайнер назвав українську владу «ганебною і деструктивною».

"Що я можу сказати з приводу цієї ситуації. Олігархи приходять і йдуть, а моя улюблена Україна коли-небудь позбудеться від поточної ганебної і деструктивної влади", - цитують російські ЗМІ слова Лебедєва.
Лебедєв також зазначив, що заборона на в'їзд ніяк не вплине на його подальшу діяльність.

Напевне, справді ця заборона ніяк не змінить ні поведінку російського дизайнера, ні його "діяльність" на Росії, однак приїзджати до України зі своїми "лекціями" та агресивними виступами Лебедєв уже не зможе.

Як повідомляв сайт Знай.ua, Артемій Лебедєв офіційно став персоною нон грата в Україні.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще