Українські спецслужби підтвердили заборону в'їзду російському блогеру і дизайнеру Артемію Лебедєву в Україні. У мережі з'явилося фото відповідного документа.

Про це повідомляє «Апостроф», посилаючись на відповідь СБУ на журналістський запит. В українській спецслужбі підкреслили, що Лебедєв займається «діяльністю, спрямованою на нанесення шкоди в сфері інформаційної безпеки».

«Службою безпеки України в інтересах забезпечення безпеки України прийнято рішення про заборону в'їзду в Україну зазначеного в запиті громадянину Росії», - пояснили в СБУ.

Раніше з'явилася інформація, що російському дизайнеру Артемію Лебедєву заборонили в'їзд в Україну, але офіційного підтвердження не надходило. У березні він приїжджав до Києва, де проводив лекцію.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Нагадаємо, портал "Знай.ua" повідомляв, в Полтаві відмовилися від логотипу міста, який розробила студія російського дизайнера Артемія Лебедєва.