Український посол в Лівії Микола Нагорний поділився подробицями обстрілу дипздания.

Про це повідомляє "Інтерфакс Україна".

"Я б не сказав, що ці атаки були здійснені спеціально з боку екстремістів", - заявив посол.

На його думку, випадковий вибух прогримів, коли були розборки в Тріполі між місцевими збройними угруми. Вони використовували танки, артилерію та "інше озброєння". Нагорний зазначив, що жертв в результаті обстрілу не було, як і критичних пошкоджень посольства.

За словами українського представника, за весь час збройного конфлікту, місцеві угруповання зачепили кулями кілька машин. Дипбудівлю охоронює лівійська влада, які дружньо схильна до України.

Популярні новини зараз
Прогноз магнітних бурь на травень: коли чекати "ударів по голові" Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", посольство обстріляла група озброєних людей 23 березня. Нагорний повідомляв, що його здійснили за допомогою зенітного снаряда чи міни. З похибкою у декілька метрів вони мало не потрапили в генератор.