Свідки поділилися подробицями конфлікту між двома відвідувачами ресторану McDonald's на столичній Оболоні, який закінчився жахливою трагедією.

Виявляється, загиблий на ім'я Юрій прийшов до закладу не один. Його подруга Оксана розповіла поліції: після зауваження незнайомця чоловік одразу ж загасив цигарку, пише "ТСН".

Однак обурений клієнт не вгамовувався. Він почав ображати курця словесно, а потім вдарив його по обличчю.

Сам Юрій, за словами подруги, був тверезим і поводився цілком адекватно. На жаль, чоловік не встиг ухилитися від удару. Кулак підозрюваного потрапив чітко у скроню - Юрій помер на місці.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

У загиблого залишилися родичі та 10-річна дитина. Близьких чоловіка найбільше вразило, що охоронець McDonald's ніяк не спробував запобігти трагедії.

На відеозаписі з камер спостереження видно, що сторож порядку просто стоїть поруч і спокійно спостерігає за конфліктом.

Адміністрація ресторану запевняє, що тісно співпрацює зі слідством, передали записи всіх камер, а працівники дали свідчення.

Втім, поки від цього жодної користі. Слідчим не вдалося встановити особу підозрюваного, хоча його добре видно на відео.

Єдина зачіпка експертів - злочинець, ймовірно, має відношення до спорту, адже виглядав підтягнутим і зміг нанести такий сильний і чіткий удар.

До речі, судмедексперти вже підтвердили, що Юрій загинув саме від поштовху в скроню. Чоловіка вже поховали.

Тим часом, слідчі продовжують пошуки підозрюваного і просять усіх, хто впізнав його на відеозапису, негайно звернутися в поліцію.

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", у Києві розшукують чоловіка, який одним ударом убив клієнта McDonald's.