Проти активістів "Автомайдану", які заблокували роботу кількох банків з російським капіталом, відкриті кримінальні провадження.

За інформацієї пресс-служби обласної поліції, їх дії кваліфікували за частиною 2 ст. 296 Кримінального кодексу України (хуліганство), але поки що про підозру нікому ще не повідомили.

Також на учасників нападу складено протокол за статтею 173 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Нагадаємо, патріоти заклали цеглою вхід у відділення "Альфа-банку" на вулиці Пушкінській, залили фарбою і заклеїли наліпками відділення "Альфа-банку" та "Сбербанку" на проспекті Шевченка, і також відділення "Сбербанку" на вулиці Жуковського.

Як писав інформаційний портал "Знай.ua", всі відділення російських банків в Одесі вже відновили свою роботу, що була тимчасово призупиненан через дії автомайданівців.

Популярні новини зараз
ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами
Показати ще