В Одеській області правоохоронці затримали розповсюджувача радянської символіки.

Як повідомляє "Думська", затримання відбулося в Овідіопольському районі. Вказується, що місцевий житель торгував прапорами УРСР і СРСР. Варто зазначити, що про даний факт стало відомо недержавному формуванню «Поліція громадської безпеки». Його члени і проінформували силовиків.

За місцем проживання затриманого пройшов обшук. В ході нього копи виявили ще кілька предметів символіки, яку збиралися використовувати для комуністичних мітингів в центрі Одеси.

В даний час порушник затриманий, проводиться перевірка. Поліція відкрила провадження за частиною 2 ст. 436-1 КК України (розповсюдження тоталітарної символіки).

Раніше "Знай.ua" повідомляв, що мер Одеси Геннадій Труханов призупинив рішення міської ради про повернення вулицям міста радянських назв.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще