В Одесі поліцейські виявили небезпечну знахідку на Привокзальній площі, що неподалік від Куликового поля. В середині рюкзака була велика кількість вибухівки та гранати.

Про це повідомляє прес-служба Головного управління Національної поліції Одеської області. Рюкзак правоохоронці знайшли підчас патрулювання. На місце події вони викликали оперативників та групу вибухотехніків.

В рюкзаку виявили гранати "Ф-1", "РГМ", "РДГ-2 Б", імітаційний патрон, електродетонатор, запали часів Другої світової війни. Крім цього в середині знаходились тротилова шашка та акумуляторна батарея.

Фахівці вилучили арсенал боєприпасів та відправили його не експертизу. Поки не вдалося встановити походження вибухівки та її власника.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Поліція Одеси збільшила кількість патрулів у місті. На вулиці вивели понад дві тисячі правоохоронців напередодні травневих свят. Щоб запобігти можливим провокаціям, всі патрульні працюють у посиленому режимі.

Нагадаємо, портал "Знай.ua" повідомляв, юний "мінер" переполохав одеситів. 8-річний хлопчик розповів поліцейським, що на території спортивного клубу розміщено вибуховий пристрій.