Одеські правоохоронці затримали зловмисників, які регулярно розкрадали у портах експортні товари з різних областей України.

Про це УНІАН повідомили в Управлінні захисту економіки Нацполіціі в Одеській області. Злочинців піймали на гарячому 7 квітня.

Правоохоронці вилучили пломби, пристосування для зливу рідкого товару, ємності для зберігання викраденого товару і 4 тонни масла. Сума збитків перевищує 1 млн гривень.

Відомо, що особи, які перевозили в одеські порти запломбовані товари, в'їжджали на закриті території, де розкривали контейнери і вилучали частину вантажів. Учасники угруповання реалізовували крадену продукцію, а потім ділили гроші.

Усіх зловмисників затримали та відкрили кримінальне провадження за статтею "Привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем".

Популярні новини зараз
"Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.ua", СБУ затримала контрабандистів, які займались незаконним збутом анаболіків за кордон.