Служба безпеки України припинила діяльність угруповання, яке займалося контрабандою анаболічних стероїдів.

Про це повідомили у прес-центрі СБУ.

Очолював банду громадянин однієї з європейських країн. Зловмисники незаконно ввозили на територію України з сусідньої країни лікарські засоби із вмістом метандієнону та нандролону. Потім їх поштою надсилали до ЄС, США та Південної Америки.

За місяць контрабандисти заробляли понад 100 тисяч доларів, надсилаючи до двох тисяч відправлень. Під час обшуків у Київській та Одеській областях правоохоронці вилучили препарати на понад 700 тисяч доларів, а також 120 тисяч доларів готівкою.

Правоохоронці затримали чотирьох злочинців, трьох взяли під варту. Відкрито кримінальне провадження за статтею "Контрабанда". Тривають слідчі дії.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.ua", СБУ затримала останнього з п’яти учасників сумнозвісної банди "перевертнів у погонах" у Кропивницькому.