Останнього з п’яти учасників сумнозвісної банди "перевертнів у погонах", члени якої тероризували мешканців Кропивницького, затримали співробітники Служби безпеки України.

Про це повідомляє прес-служба відомства.

Його подільників силовики схопили ще в липні минулого року, а чоловікові, який був єдиною цивільною особою в банді, вдалося втекти і тривалий час переховуватися від слідства. Підозрюваного оголосили в загальнодержавний розшук.

Місцезнаходження останнього члена злочинного угрупування встановили кіровоградські СБУшники і затримали його у Києві на території однієї з баз, де він за допомогою знайомого облаштував "житло" у складських приміщеннях. Зараз чоловіка доправлено до суду для обрання йому запобіжного заходу.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Правоохоронці встановили, що злодії спеціалізувалися на пограбуваннях, крадіжках, незаконних обшуках, катуванні, вимаганні грошей, хабарництві та шахрайстві.

Як писав інформаційний портал "Знай.ua", прокуратура Київської області затримала колишнього священника, який намагався продати цінні речі, що належали покійному митрополиту Володимиру.