Екс-кандидат на посаду міського голови в Одесі Жан Ніколаєнко, які часто з'являвся на публіці в образі Дарт Вейдера, прокоментував підрив свого автомобіля.

Про це він сказав в інтерв'ю місцевого телеканалу "Академія".

"Я їхав з сім'єю, стався хлопок, а потім, через 3-4 секунди - вибух", - сказав потерпілий. У правоохоронних органах повідомили, що вибух був слабкий, тому не пошкодив авто. Однак журналісти телеканалу знайшли на місці інциденту чеку.

Сам Ніколаєнко пов'язує вибух з подіями в житловому комплексі "Білий парус", де він сам живе.

"Пов'язати це можу тільки з останніми подіями, які відбуваються в" Білому вітрилі ". Я намагався перевести будинок в правління ОСББ", - прокоментував подію

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Раніше "Знай.ua" повідомляв, що в Одесі вибухнув автомобіль, які належить Жану Ніколаєнко, який в образі Дарта Вейдера брав участь в останніх виборах мера Одеси.

Як повідомляє прес-служба обласної поліції, вибух стався о 8.30. в авто в момент вибуху знаходився Ніколаєнко і члени його сім'ї. Вказується, що ніхто не постраждав. Копи назвали основні версії злочину.