У мережі з'явилися фотографії з місця вибуху авто екс-кандидата в мери Одеси Жана Ніколаєнко.

Фотографії з місця події опублікувала прес-служба обласної поліції.

Копи повідомляють, під час вибуху в салоні знаходився 34-річний одесит з членами сім'ї. Під час детонації невідомого вибухового пристрою паливний бак машини не постраждав. Тому ніхто з пасажирів не отримав поранення. Незначно постраждала техніка.

У поліції не повідомили, кому належить автомобіль. Однак місцеві видання стверджують, що господар - Жан Ніколаєнко, який в образі Дарта Вейдера балотувався на посаду міського голови.

Поліція почала кримінальне провадження за ч.2 ст.15 (замах на злочин), п.1 ч.2 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. На даний момент правоохоронці проводять експертизи і розслідування. Вказується, що керівник обласної поліції взяв інцидент під особистий контроль.

Популярні новини зараз
Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає
Показати ще

Раніше "Знай.ua" повідомляв, що 31 березня, в Маріуполі підірвали машину, за кермом якої був полковник СБУ. За словами керівника Нацполіції Донецької області В'ячеслава Аброськіна, основною версією події, яку розглядають правоохоронці є тракт з боку бойовиків "ДНР".