Сьогодні вранці, 31 березня, в Маріуполі підірвали машину, в якій знаходився водій.

Як повідомляє прес-служба поліції Донецької області, трагедія сталася на перетині вулиці Кафайської і проспекту Металургів у Центральному районі міста о 8:35.

У момент трагедії в салоні авто знаходився тільки водій. Чоловік загинув на місці. Правоохоронні органи встановили, що загиблий - полковник Служби безпеки. "СБУ зробить все, щоб знайти і покарати винних. Борги ми віддаємо швидко. Родина нашого співробітника отримає повну підтримку. Ми не залишаємо своїх у біді", - цитує прес-служба главу відомства Василя Грицака.

Зараз поліція оточила район, на місці події працюють вибухотехніки, криміналісти, слідчо-оперативна група, рятувальники та представники обласного главку.

Раніше інформаційний портал "Знай.ua" повідомляв про те, що 30 березня в Москві на машинобудівному заводі стався вибух: двоє людей загинуло. У мережі з'явилося відео з місця події.

Популярні новини зараз
Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще