Українці презентували новітній трамвай, над створенням якого трудилась одеська компанія "Тетра-Юг".

Про це повідомляє "Invaders".

Новинку можна назвати повністю вітчизняним продуктом, оскільки, починаючи від комплектуючих, закінчуючи дизайном, практично все у трамваю К1М6 вітчизняного виробництва. 25 українських компаній поставляли деталі, а зовнішній вигляд – це праця групи наших дизайнерів.

Для зручності та комфорту пасажирів, 3-секційний трамвай обладнали зручними кріслами та системою кондиціювання. У салоні буде доступний Wi-Fi.

Особливістю нового транспорту стало те, що інженери його адаптували до роботи з різними контактними мережами та рейковими шляхами.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Розробники врахували всі стандарти щодо обслуговування різних категорій населення. Для людей з обмеженою мобільністю передбачені спеціальні освітлення та система інформування.

У конструкторському бюро відзначили також плавний хід нового трамваю та низький рівень шуму.

Як повідомляв раніше інформаційний портал "Знай.ua", японці показали найкомфортніший потяг, квитки на який розкупили вже на рік уперед.