Японський потяг класу люкс "Сікі-сіма" (Shiki-shima) вирушив у першу мандрівку. Потяг створений для найвибагливіших пасажирів. Хоча прокататися на такому розкішному транспорті не кожному по кишені. Бажаючим за один квиток доведеться заплатити від трьох до десяти тисяч доларів.

Потяг почав курсувати з Токіо до найбільшого на півночі країни острова Хоккайдо з 1 травня. І вже за тиждень роботи отримав постійних клієнтів. За комфортом та обслуговуванням транспорт може стати гідним конкурентом найкомфортабельнішим готелям.

Дизайном потяга займався Кен Кієюкі Окуяма. Він використав лише найкращі матеріали та перетворив потяг із транспорту на футуристичний готель на колесах.

У 10 вагонах може одночасно подорожувати 34 пасажири. Вагони дуже просторі та мають вишукані меблі. Великі вікна відкриють чудовий вид на пейзажі.

Для втомлених пасажирів підготували зручні ліжка.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

А пообідати можна у ресторані, де для вас готуватимуть шеф-кухарі зі світовим ім'ям.

А щоб ви почувалися, ніби вдома, для вас розпалять вогнище у справжньому каміні. Та сидячи на комфортному дивані з бокалом вина, ви не захочете залишати цей курорт.

Компанія East Japan Railway Company перші квитки розігрувала в лотерею. На одне місце претендувало понад 70 людей. Представники перевізника повідомили, що квитки розкупили на цілий рік вперед.

Як повідомляв раніше інформаційний портал "Знай.ua", між Україною та Іраном планують запустити тестовий потяг.