Бойовикам так званої "ДНР" протягом останніх кількох тижнів почали надходити досить сумнівні пропозиції – їх черговий раз масово намагаються завербувати у проросійське угрупування, так званий "Союз добровольців Донбасу".

Екс-ватажок терористів Ігор Гиркин (Стрєлков) вже попередив колишніх спільників про те, чим це може загрожувати, залишився "таємниче послання".

Подібне угрупування, як стверджує Гиркин, це "майже самогубство". При цьому він відверто закликав всіх, хто ще не встиг туди вступити почекати нібито заради "спільної справи".

Втім, колишній терорист так і не уточнив, для чого саме намагається черговий раз завербувати найманців, але додав, що нібито всі, кому цікаво," вже в курсі справи".

У мережі вже почали глузувати над такими планами, натякаючи – можливо екс-бойовик зібрався "йти наступом на Москву".

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що колишній ватажок бойовиків злочинного угрупування "Схід" Олександр Ходаковський зізнався, що терористи щодня несуть суттєві втрати, близько півсотні найманців на день.