Веб-розробник з Києва Антон Бібля розробив Telegram-бота iGov, який знаходить вільне місце в черзі на оформлення закордонного паспорта.

Бот перевіряє вільні місця в онлайн-черзі у відділенні міграційної служби кожні 3 хвилини, пише Аіn.uа.

Скористатися ботом можуть поки лише жителі восьми міст: Києва, Дніпра, Одеси, Львова, Харкова, Миргорода, Тернополя, Хмельницького.

Бот здатний перевіряти місця у всіх відділеннях вашого міста або перевірити конкретне, якщо вам потрібно оформити документ недалеко від домівки.

Як розповів Бібля є певний алгоритм оновлення інформації про місця у черзі – це відбувається о 7 ранку і об 00:00 годин, але інколи місце може з'явитися у будь-який інший час. Тому бот допоможе, насамперед, нетерплячим користувачам.

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

Щойно бот знайде місце, він повідомить про це користувача і запропонує записатися. Якщо вам не підходить, пошук можна продовжити.

Бот використовує дані сервісу онлайн-доступу до держпослуг iGov. Керівник платформи Дмитро Дубілет схвалив однойменного бота.

У майбутньому розробник збирається розширити функціонал бота, додавши можливість запису в чергу безпосередньо через нього.

Поки ж, при натисканні на кнопку запису бот переводить користувача у відповідний розділ на платформі iGov, де він зможе записати після входу до системи.

Як повідомляв інформаційний портал "Знай.ua" раніше, стало відомо, за що грузинам відмовляли у в'їзді до ЄС після отримання безвізу.