Понад тиждень тому медіасвіт облетіла звістка про те, що відома українська теледіва Оксана Марченко покидає проект телеканалу СТБ – "Х-Фактор". Про це першою повідомила сама Оксана на своїй сторінці в Facebook.

На рішення Оксани активно відреагували і новинні стрічки, і соцмережі. За словами телеведучої, вона отримує величезну кількість дзвінків і коментарів, пов'язаних з її відходом з Х-Фактора.

Залишається інтригою: в якому жанрі буде новий проект Оксани, залишається вона на "СТБ" чи піде на інший канал, буде новою її команда... Нагадаємо, Оксана Марченко була беззмінною ведучою шоу "Х-Фактор", яке виходить на телеканалі "СТБ" з 2010 року. Також вона вела шоу "Україна має талант", яке виходило там само з 2007 року.

Телекар'єру Оксана Марченко починала ще студенткою. Це був "Ютар". Далі — рвуче шаблони УТ-3. Потім — проект "Доброго ранку, Україно!" на УТ-1. На цьому каналі вона вела багато різних програм, у тому числі новини та підсумкову аналітичну програму. У 2000-му році Марченко створила власну телекомпанію "Омега ТВ". З цього моменту почався відлік її авторських проектів: соціально-розважальне шоу "Моя професія", документальний цикл "Імена", політичне ток-шоу "Час", що спровокував скандал в політичному істеблішменті, через який керівництво каналу поспіхом закрило ток-шоу. З 2007 року — автор і ведуча "Шоу Оксани Марченко".

Який новий телепродукт представить медіаринку і глядачам Оксана Марченко зараз? Поки що ні сама ведуча, ні її піар-служба коментарів не дають...

Популярні новини зараз
Українцям дадуть готівку на оплату комуналки: кому час йти до банку В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись У коханні чекають справжні випробування: яким знакам зодіаку краще забути про стосунки Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу
Показати ще