Сьогодні, 8 травня, на території анексованого півострова російські окупанти побили і викрали сина Ільвера Аметова, глави Судакського регіонального меджлісу.

Про це розповів сам Аметов, передає портал "Крим.Реаліі". "У мене вдома етнографічний музей і зброї дуже багато, починаючи з доби середньовіччя і до цього дня. Вони в музеї провели обшук, все перевернули. Сина старшого побили, одягли наручники і відвезли, куди - не знаю, сказали, що ввечері подзвонять", - розповів представник кримськотатарського народу.

Нагадаємо, сьогодні вранці силовики нагрянули з обшуком в будинок представника меджлісу після того, як невідомий надіслав листа. Його зміст Аметову, ясна річ, не розкрили.

Раніше інформаційний портал "Знай.ua" повідомляв про те, що Міжнародний суд ООН зажадав, щоб Росія залишила Меджліс в спокої. В іншому випадку ні про яку співпрацю не може бути й мови.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще