"Київський районний суд" анексованого Сімферополя продовжив до 8 липня арешт трьом "українським диверсантам" Володимиру Дудці, Дмитру Штыбликову і Олексію Бессарабову. Вони перебуватимуть за ґратами ще два місяці.

Про це повідомляє "Кримська правозахисна група" в Facebook. Відповідне рішення ухвалила 2 травня 2017 року "суддя" Ольга Кузнєцова. Окупанти звинувачують кримчан у "підготовці диверсій" на території анексованого півострова.

Правозахисники розповіли, що судове засідання проходили в маленькому залі. В ньому могли розмістити лише 5-6 присутніх. Родичі арештованого Штиблікова наголосили, що адвокат за призначенням привів до суду двох людей, яких представив своїми помічниками. Він наполягав, щоб вони обов'язково були присутні на засіданні.

В результаті родичі затриманих не змогли потрапити до судової зали. В той же час адвокат покинув засідання до оголошення рішення. Родичі Дудки розповіли, що він схуд і змарнів.

Правозахисники розповіли, що напередодні судового засідання Володимира Дудку в СІЗО відвідав представник російського омбудсмена. Родичі сподіваються, що після цього зможуть передати йому ліки. Оскільки у нього після затримання загострились хронічні захворювання.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Нагадаємо, портал "Знай.ua" повідомляв, український консул спростував інформацію про те, що політв'язень Артур Панов помер у СІЗО російського Ростова-на-Дону.