Головний тренер Олександрії Володимир Шаран поділився очікуваннями від наступного матчу його команди проти лідера української Прем'єр-ліги - донецького Шахтаря.

"Психологічний стан команди зараз на дуже хорошому рівні. Я бачу це по хлопцях, по тренуваннях. Ми обіграли Олімпік, і хлопці трохи відійшли від поразок. Думаю, проти нас буде грати той склад Шахтаря, який грав проти Динамо, а це найсильніший склад.

Ми будемо налаштовуватися на позитивний результат, наскільки нам вистачить футболістів. Фізичний стан зіграє свою роль, адже швидкості будуть зовсім інші. У такому складі ми ще так не грали, і за такою тактичною схемою, за якою будемо грати проти Шахтаря, ми ще не грали" - сказав Шаран в інтерв'ю телеканалу Футбол 1.

Нагадаємо, матч Шахтар - Олександрія відбудеться в неділю, 30 квітня, на ОСК Металіст.

Раніше інформаційний портал Знай.ua анонсував матч УПЛ Шахтар - Олександрія.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Фото: офіційний сайт ФК Олександрія