З'явилися перші фото з місця обстрілу генерального консульства Польщі, яке розташоване в Луцьку.

Знімки розмістив в мережі портал "Волинь24". Після обстрілу в даху консульства утворилася діра. Її діаметр становить приблизно 70 см. Також в результаті інциденту розбите вікно.

Польський консул Кшиштоф Савіцкі назвав нічний напад на дипломатичне будівлю терористичним актом. Він припустив, що зловмисники можливо здійснювали замах і на життя людей.

Консул розповів, що правоохоронці на місці обстрілу виявили металеві осколки. Імовірно стріляли з гранатомета.

"Українські спецслужби добре спрацювали. На місці були і експерти-криміналісти, і фахівці СБУ, і рятувальники ДСНС", - наголосив консул.

Популярні новини зараз
Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення
Показати ще

Дипломат розповів, що йому невідомі ймовірні причини нападу і не підозрює, хто і з яких причин міг вчинити такі дії. Через інцидент генеральне консульство вимушено було припинити свою роботу.

Нагадаємо, портал "Знай.ua" повідомляв, вночі 29 березня невідомі нападники обстріляли будівлю Генерального консульства Польщі в Луцьку. Очевидці чули сильний хлопок.