Організатори кінопремії "Оскар" запровадили нові правила роботи під час церемонії.

Як повідомив портал "ВВС-Україна", для початку планують заборонити користуватися будь-якими мобільними пристроями за лаштунками.

Крім того, під час церемонії працюватимуть три співробітники компанії PriceWaterhouseCoopers замість двох, як було раніше. Один з них перебуватиме в кімнаті режисера протягом заходу. Відомо, що вже багато років компанія веде підрахунки голосів членів кіноакадемії.

Нагадуємо, на цьогорічній церемонії керуючий партнер PriceWaterhouseCoopers Брайан Куллінан переплутав конверти з іменами переможців, оголосивши кращим фільмом мюзикл "Ла-Ла Ленд" замість "Місячного сяйва". Навіть після скандалу організатори кінопремії продовжують користуватися послугами компанії.

Як раніше повідомляв портал "Знай.ua", кохана Гослінга пояснила свою відсутність на "Оскарі".

Популярні новини зараз
Карткою – 10 грн, готівкою – 15: в Україні знову підвищують ціни на проїзд Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення
Показати ще