Американська актриса Єва Мендес розповіла, як швидко повернулася у форму після пологів і чому не супроводила зоряного бойфренда Райана Гослінга на "Оскар".

Красуня не раз потрапляла до списків найбільш привабливих жінок планети, проте, виявилося, що артистка - зовсім не гламурна любителька вечірок, а домосід за натурою, пише Daily Mail.

З народженням доньок - Есмеральди й Амади - Мендес почала проводити біля сімейного вогнища ще більше часу, ніж раніше.

"Я люблю проводити час вдома. Замість того щоб переміщатися з однієї червоної доріжки на іншу, я краще побуду з нашими дівчатками", - зізналася Єва.

Саме тому на церемонію вручення "Оскара" Райана Гослінга супроводжувала не кохана, а сестра.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Тим часом, до виходів у світ 43-річна Єва давно готова. Повернутися до лав струнких голлівудських матусь їй допомогла своєрідна дієта.

За словами Мендес, кожен ранок у неї починається з курячих яєць. А на обід вона завжди їсть лосось із рисом або кіноа і салат.

"Мені не набридає їсти щодня одне й те саме, тому що я сприймаю їжу виключно як паливо для роботи мого організму", - зауважила актриса.

А ще швидко прийти у форму їй допомагає догляд за дітьми. Старшій доньці Мендес і Гослінга вже два роки, дівчинка дуже активна і регулярно змушує маму за нею побігати.

Що стосується тренувань, то Єва віддає перевагу бігу на короткі дистанції. Перед пляжним сезоном і важливими заходами вона просто збільшує кількість тренувань на тиждень і одразу помічає результат.

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", Єва Мендес відреагувала на зворушливу промову Гослінга.