Нове життя дасть бестселеру культового американського майстра хорору Стівена Кінга "Та, що запалює поглядом" оскарносний сценарист, режисер та продюсер Аківа Голдсман.

Він вирішив зняти власну версію твору, і це буде друга екранізація роману, оскільки перший фільм за мотивами книги з юною Дрю Беррімор у головній роді вийшов у 1984 році, передає Deadline.

У центрі сюжету – дівчинка, що має надприродні властивості. Вона володіє даром пірокінезу.

Голдсман написав сценарії до таких касових стрічок як "Бетмен назавжди", "Ігри розуму", "Код Да Вінчі". У якості продюсера він працював над не менш знаменитими картинами "Костянтин: Повелитель пітьми", "Паранормальне явище".

Співпраця з Кінгом для нього не буде дебютом, оскільки Аківа брав участь в створенні сценарію для екранізації роману письменника "Темна вежа".

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Як повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", у мережі опублікували трейлер нового фільму "Воно" за романом Стівена Кінга. Це також буде повторна екранізація найвідомішого фільму жахів усіх часів і народів.