Окупанти налагодили підпільне виробництво фальсифікованого алкоголю в анексованому Криму. Особливо винахідливі маскують дешеве спиртне під марки відомих брендів.

Про це повідомляє Politeka.

Одна із шотландських компаній, яка займається виробництвом віскі, стурбована тим, що на півострові регулярно підробляють їх продукт. Співробітники запевняють, що таких "елітних" пляшок по супермаркетах всіх країн колишнього СРСР можна знайти безліч.

Тут є щось схоже на скотч, або бурбон, але до справжнього дорогого алкоголю це ніякого відношення немає.

Імітувати іноземні напої почали вже давно. Найчастіше під прицілом любителів наживи опиняються - Red, Black і Blue Level Jack та Talker.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Компанія має намір відстояти свої права та подати позов до суду, щоб захистити бренд в Україні.

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що мешканці анексованого Криму скаржаться, що окупанти занедбали всі порти на півострові.