Голова Верховної Ради Андрій Парубій розповів, в якому випадку будуть прийняті зміни до Конституції країни по децентралізації, додавши головну проблему України – російську агресію.

З відповідною заявою він виступив в ефірі українського телеканалу.

"Поки з окупованих територій не будуть виведені російські війська, поки не буде відновлено контроль над кордоном, ми не можемо вступати в політичні процеси", – заявив голова.

Він зазначив, що цю позицію можна відкликати по-різному. Проте ВР все одно проводить децентралізацію. За словами Парубія, це відбувається через масу інших законодавчих актів. В якості прикладу він навів об'єднання громад.

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", на різні реформи, в тому числі і децентралізацію, Данія виділить Україні 65 млн євро.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися біля розбитого корита: що буде з пенсіями Обійдемося без гарячих бутербродів: українцям доведеться по-новому платити за сир Часу більше не дадуть: українцям нагадали про важливу процедуру Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії
Показати ще